Bloemendaalse Schoolvereniging

Les Petits

Onze peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.

Peuterspeelzaal

Van harte welkom op peuterspeelzaal De Kleine BSV! Deze knusse locatie hoort vanaf 1 januari 2014 bij Les Petits en biedt opvang aan peuters van 27 maanden tot 4 jaar. Onze peuterspeelzaal De Kleine BSV is gevestigd in de BSV wat maakt dat voor veel kinderen de overstap naar de ‘grote’ school minder spannend is. De school, het speelplein en de kinderen zijn immers tijdens de peuterperiode al vertrouwd geworden.

De openingstijden zijn van 8:30-12:00 uur. De Kleine BSV is in de schoolvakanties en op nationale feestdagen gesloten. Wij volgen hierin de vakanties van de BSV. Tussen 8:30 en 8:50 uur kunnen de kinderen gebracht worden. De ouders kunnen na binnenkomst samen met hun peuter een keuze maken uit verschillend spelmateriaal om de ochtend mee te beginnen. Daarna worden de ouders uitgezwaaid en kunnen de peuters starten met een groepsactiviteit.

In de kring wordt gezongen en gedanst, spelletjes gespeeld en verhaaltjes verteld: Ook wordt er op de ochtend iets gedronken en fruit gegeten. Daarna is er weer ruimte voor vrij spel, binnen of (als het weer het toelaat) buiten tot de kinderen weer opgehaald worden. Het fruit en drinken wordt verzorgd door Les Petits. Wanneer uw kind bij ons komt spelen, hoeft hij/zij nog niet zindelijk te zijn. Luiers worden door Les Petits verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen. Op het moment dat uw peuter toe is aan zindelijkheidstraining, dan horen we dit graag zodat we ook op de peuterspeelzaal hier aandacht aan kunnen besteden.

Bent u op zoek naar de leukste peuterspeelzaal in Bloemendaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom eens langs voor een rondleiding, onze pedagogisch medewerkers vertellen u graag alles over onze opvang! Voor meer info of om direct in te schrijven klik hier.

Kinderen die gebruik maken van peuterspeelzaal De Kleine BSV krijgen straks voorrang op basisschool de BSV. U moet uw kind echter wel apart voor school aanmelden; klik hier voor het aanmeldformulier van de BSV. Mocht u voor een andere basisschool kiezen, ook dan is uw peuter natuurlijk van harte welkom op onze peuterspeelzaal! Peuterspeelzaal

De Kleine BSV
Lage Duin en Daalseweg 17
2061 BB Bloemendaal

E: BSV@lespetits.nl
T: 023-7410035

BSO

Voor meer informatie over de Les Petits BSO vestiging op de BSV klik hier.

Scroll naar top