Bloemendaalse Schoolvereniging

Kennismaken

Geïnteresseerd in de BSV? We nodigen u van harte uit voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek. U kunt daarvoor telefonisch een afspraak maken: 023-5256205 of een email sturen naar: directie@debsv.nl

Aanmelden

We zijn verheugd dat u uw kind wilt aanmelden bij de BSV! U kunt ons aanmeldformulier downloaden en ingevuld per mail sturen naar de administratie: secretariaat@debsv.nl of per post naar BSV, Lage Duin en Daalseweg 17, 2061 BB Bloemendaal.

  • Per inschrijving wordt een vrijwillige bijdrage van €50 per kind gevraagd, met een maximum van €100 per gezin.
  • Na aanmelding krijgt u een bevestiging of uw kind geplaatst kan worden, of op de wachtlijst komt te staan (voor meer informatie over eventuele wachtlijsten kunt u bellen naar 023-5256205 of mailen naar secretariaat@debsv.nl. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving.
  • Als er in de betreffende groep geen plaats is, wordt een kind op de wachtlijst voor die groep geplaatst. Zodra er plaats in die groep beschikbaar komt, wordt er contact opgenomen met de ouders van het kind dat bovenaan de wachtlijst staat. Als deze ouders op dat moment geen gebruik maken van de plek, is het volgende kind aan de beurt, enzovoorts. Het bestuur kan ook besluiten, in het belang van de groep, de plek niet op te vullen.
  • Kinderen die al een broer of zus op de Bloemendaalse Schoolvereniging hebben, moeten WEL door de ouders worden aangemeld en ingeschreven. Doe dit tijdig om teleurstelling te voorkomen. 
Scroll naar boven